KezdőlapBulvárŐk szállnak harcba a VV5-ben!

Ők szállnak harcba a VV5-ben!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfőn este megint kitárul a ValóVilág villájának kapuja, hogy ismét kezdetét vehesse minden idők egyik legsikeresebb valóságshow-jának ötödik szériája.

Természetesen ezúttal is a nézők dönthetnek majd arról, kik költözzenek be a luxusbörtönbe: egy-egy beszavazóshow-n három jelentkező valamelyikére adhatják le voksukat. Csakúgy, mint az előző szériában, az RTL Klub ezúttal is kategóriákba sorolta a versenyzőket. Az egyik este három „dumagép” közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat, másnap pedig már az „amazonok” versengenek a bejutásért. A nézők 42 jelölt közül választják ki azt a 14-et, aki beköltözhet majd a villába, és harcba szállhat a többmilliós nyereményért.

Ha már teljes lesz a létszám, kezdetét veszi a kiválasztás, vagyis a villalakóknak meg kell nevezniük azt a társukat, akivel a jövőben nem szeretnének együtt élni. A menetrend a szokásos: a kiválasztott társai közül párbajra hív valakit. A stúdióban összecsapnak a nézők kegyeiért, a szerényebb szavazatot kapó játékos pedig elbúcsúzik. A nyertes párbajozó visszamehet a villába, a jövőben azonban már korántsem lesz biztos, hogy védettséget élvez. A csatorna ugyanis csavart egyet a játék menetén, így az ötödik szériában már az Aréna dönti majd el, valaki teljes nyugalommal várhatja-e a következő kihívást, vagy ismét rettegnie kell társai szavazatától.

A fődíj természetesen ebben a szériában is azé lesz, aki aki utoljára hagyja el a villát. Ő viszi el a lakást, az autót, egy luxusutazást, valamint egy éven át havi egymillió forintot.

Nézd meg az idei VV5 jelöltjeit>>>

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet