Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint, ahogy a Twice.hu korábban arról beszámolt, Papp Gergő az RTL Klub reggeli adásában jelentette be, hogy 17 év után elválik feleségétől, sőt, már új barátnője is van.

Bombaként robbant a hír, hogy “Pimasz úr”, azaz Papp Gergő 17 éve házasság után elválik feleségéről, és már új barátnője is van, bár tény, hogy a bejelentés idején volt feleségének is volt már új kapcsolata. Akkor nem lehetett tudni, hogy ki az új szerencsés nő Papp Gergő életében, a Blikk azonban most kiderítette ki a hölgy.

Papp Gergő a lapnak igen sokat elárult párjáról, Pintér Petráról, akivel először a Reggeliben találkozott 2019 januárjában.

“Szerettük volna, ha csak később kell kiállnunk a nyilvánosság elé, de nem azért, mert titkolózunk vagy ne vállalnánk a kapcsolatunkat. A Balaton mellett, ahol élünk, mindenki tudja már, hogy egy párt alkotok Petrával, egyszerűen csak szerettem volna másként kezelni a magánéletemet, mint korábban. Eddig intenzíven férjként szerepeltem, és ez most egy más helyzet. Valamint azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát „Pimasz úr csajaként” aposztrofálnák és emiatt hátrány érné.” – mondta a lapnak Papp Gergő.

“Másfél éve találkoztunk először, de csak idén februárban ismerkedtünk össze. Egy közös barátunk születésnapját ünnepeltük, és a bulin összefutottunk. Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt” – tette hozzá a műsorvezető.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!