KezdőlapBulvárPasira vadászott a szépségkirálynő

Pasira vadászott a szépségkirálynő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Milyen pasira vágynak a nők? Szunai Lindia és Köböl Anita az Aktív kamerái előtt próbálták kideríteni, létezik-e tökéletes férfi, ezért pasivadászatra indultak a Velencei-tóhoz.

Sorban álltak a pasik a Miss World Hungary, Szunai Linda és Köböl Anita előtt. A két lány pasi-mustrát tartott a Velencei-tó környékén, és bizony sokakra voltak nagy hatással. Ők ketten válogatósak, csak az igazán jó pasik jöhettek szóba náluk. Persze nem a külső az egyetlen, ami számít, a csajok számára – akiket az Aktív riportere elkísért a kalandra – elengedhetetlen még jó néhány tulajdonság. Az első, és egyben az egyik legfontosabb, hogy a kiválasztott fiatalember egyedülálló legyen.

– Nagyon fontos a határozottság, ki nem állhatom azt, ha egy fiú döntésképtelen – fogalmazta meg az egyik legfőbb kritériumot a szépségkirálynő, Anita pedig rákontrázott.

– Legyen egy férfi határozott, karakán, céltudatos – szögezte le a FEM3 műsorvezetője.

Ezen kívül az is kiderült, a két lánynál kizáró ok a rendetlenség és az ápolatlanság, de előnyt élveznek a táncos lábú férfiak. Azok azonban, akik teljes lerohanással és tapizással kezdik az ismerkedést, akár ne is próbálkozzanak, hiszen egyik lánynál sem vágódnak be ez erőteljes nyomulással.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet