KezdőlapBulvárPierce Brosnan a legjobb választ adta azoknak, akik a felesége súlyát kritizálták:...

Pierce Brosnan a legjobb választ adta azoknak, akik a felesége súlyát kritizálták: „Imádom minden egyes domborulatát”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith saját maguk is megtapasztalhatták, mennyire kegyetlen tud lenni a közösségi média. Brosnan azonban nagyszerű válaszokat ad mindazoknak, akik kritizálják a feleségét a súlya miatt.

Egy azóta törölt Facebook bejegyzésben egy nő megosztott két képet a sztárról és a feleségéről: az egyiket az 1990-es évekből, a másikat pedig a közelmúltból. A képeken megjelölte a saját párját, és azt írta – „Ezek vagyunk mi.”

A pár ezután nyíltan vitatta meg a kérdést a hozzászólásokban, anélkül, hogy tekintettel lettek volna Brosnanre és a feleségére. „Nem vagyunk ilyen kövérek” – írta a férfi, mire a felesége azt válaszolta: „Közel állunk hozzá.”

A nő profilját ezután ideiglenesen felfüggesztették body shaming miatt, és végül maga Brosnan is megszólalt, hogy megvédje a feleségét.

„Néhány barát súlycsökkentő műtétet ajánlott neki. De én imádom a teste minden egyes domborulatát. Az én szememben ő a leggyönyörűbb nő. És ez azért is van, mert életet adott a gyerekeinknek” – mondta a színész.„A múltban a személyisége miatt szerettem bele, nemcsak a szépsége miatt, most pedig, hogy a gyerekeim anyja, még jobban szeretem, nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szerelmére” – tette hozzá.

Brosnan 30 éve él házasságban Keelyvel, és két közös gyerekük született. 1980-tól 1991-ben bekövetkezett haláláig a színész Cassandra Harris házastársa volt.

Egy fiuk született közösen, Sean, de a színész örökbe fogadta felesége előző kapcsolatából származó gyerekeit is, Charlotte-ot és Christ, miután az édesapjuk meghalt. Harris 1991-ben halt meg petefészekrákban, és 2013-ban Charlotte is ugyanebben a betegségben veszítette életét.

„Amikor a párodnak rákja van, az életed teljesen megváltozik. A hétköznapi rutin, és az, ahogy az életet látod, mind megváltozik. Mert szembe kell nézned a halállal. Szembe kell nézned a halál lehetőségével. És ez így volt a kemoterápia alatt, az első operáció, aztán a második, harmadik, negyedik és az ötödik vizsgálat során” – mondta a színész első felesége halála után.

Brosnan 1994-ben talált rá újra a szerelemre, amikor megismerte Smith-t egy mexikói nyaraláson. A pár közel 7 év randevúzás után házasodott össze 2001-ben.

„Olyan erő van benne, ami nélkül nem tudnék élni. Amikor Keely rám néz, elgyengülök” – mondta Brosnan a The Independent-nek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet