KezdőlapBulvárPletyka101 éves a legidősebb Facebookon felhasználó

101 éves a legidősebb Facebookon felhasználó

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A közösségi oldal legidősebb felhasználóját Sheryl Sandberg és Mark Zuckerberg meghívta a Facebook főhadiszállására.

Jól dolgoznak a Facebook PR-osai, apró kedvességből tudnak hírt csinálni, és pozitív visszajelzéseket szállítani a legnagyobb közösségi oldalnak. Most például láthatjuk, mennyire törődik a Facebook a felhasználóival, és milyen büszke rájuk. Tegnap Sheryl Sandberg osztotta meg személyes fiókján azt a fotót, amin Mark Zuckerberg, és a legidősebb Facebook felhasználó, Florence Detlor társaságában szerepel. Nyilván őt rengetegen követik az oldalon, természetesen a kép számos lájkot és megosztást kapott, és hamar híre ment a nagy találkozásnak az interneten.

A 101 éves idős hölgyet meghívták a Facebook központjába, hogy tiszteletüket fejezzék ki előtte. Detlor a profilja szerint 2009-ben regisztrált az oldalra, és éppen Menlo Parkban lakik, így könnyen ellátogatott Zuckerberg főhadiszállására, aki a dédunokája lehetne.

A Facebook egyébként sem hagyhatja figyelmen kívül az idősebb korosztályt, hiszen az utóbbi két évben a leggyorsabban növekvő csoport az 55 év felettieké volt az oldalon. És mi is egyre gyakrabban halljuk, hogy a nagyszülők is ismerkednek, nem csak az internettel, de a közösségi oldallal is.

Forrás: SocialTimes.Hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet