Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kiszel Tündét elvarázsolta a fiatal hódolója. A jövő héten születésnapját ünneplő naptárdíva az elmúlt időszakban oly sok csalódáson ment keresztül, hogy már-már azt hitte, sose talál rá a szerelem.

Egy titokzatos fiatalember azonban nemrégiben újra megdobogtatta a szívét.

„Nagyon nehéz megtalálni a korban hozzám illő párt, mert vagy nősek, és csak úgy szeretnének a feleségük mellett egy kis kalandot, én pedig erre nem vagyok hajlandó, én annál sokkal érzelmesebb, romantikusabb és becsületesebb vagyok, tehát aki foglalt az tabu.” – nyilatkozta Tünde a Reflektor TV riporterének.

Tünde elmondta, a fiatal hódolói büszkék ha vele találkozhatnak, vele jelenhetnek meg. Kiszel Tünde hódolóiból nincs hiány, van olyan férfi is aki napi rendszerességgel ír Tünde Facebook oldalán.

Tünde azt is elmondta, van életében egy szimpatikus 25 éves fiatalember, akiről egyelőre nem akar beszélni, kislányának, Donatelllának sem mutatta még be új hódolóját.

A Reflektor TV riportját lent láthatjátok:

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!