KezdőlapBulvárReviczky Gábor: Tíz éve vagyok rákos, és amikor megkapom a kezelést, akkor...

Reviczky Gábor: Tíz éve vagyok rákos, és amikor megkapom a kezelést, akkor megyek tönkre

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Reviczky Gábornál 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatatrákot, egy korábbi interjújában elmondta, hogy valószínűleg már tíz éve beteg lehet. A színész egészségi állapota az utóbbi időben drasztikusan romlott, ám ő még így sem hagyta abba a munkát.

Reviczky Gábor idén tavasszal beszélt először komoly egészségügyi problémáiról. A Kossuth- és Jászai-díjas színésznél prosztatarákot diagnosztizáltak, meg is műtötték ám később az orvosok áttétet fedeztek fel nála. Ezután kezdte meg a kemoterápiás kezelést, amit először elutasított.

A színész az Fókusznak elmondta, nagyon sokan megkeresik, érdeklődnek az állapota felől, a munka tartja őt felszínen, olyankor elfelejti a betegségét.

„Nagyon élvezem a forgatásokat, sőt, nagyon fontos is, hogy vannak. Le kell valamivel kössem magam. Próbára is kell tennem magam, de azért is nagyon jó, mert nem tudok foglalkozni a betegségemmel és kevésbé érzem a mellékhatásokat. Rettenetesen fáradékony vagyok, különösen a hatodik kemoterápia óta” – mondta a színész.

A forgatások mellett a színházban is fellép időnként, jelenleg a Pesti Színházban „A dzsungel könyvében” láthatja a nagyközönség. A munka tartja őt életben, amikor forog a kamera minden bajtól megfeledkezik.

„Most örömhír, hogy nem kapok több kemoterápiát.. Nagy öröm lenne, ha így lenne, mert tényleg nagyon furcsa dolog, hogy már 10 éve vagyok rákos, s semmi bajom nem volt, de amikor megkapom a kezelést, tönkremegyek. Ez olyan ellentmondásos dolog. Ha átadja magát az ember a betegségnek, biztos, hogy meghal, akkor győz a betegség” – mondta a színész.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet