Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

11 éves fiára bízta a tankolást, ebből lett a félreértés.

Sebestyén Balázs a reggeli rádióműsorában mesélte el, hogy milyen kínos helyzetbe hozta magát a minap. Tankolni ment két gyerekével egy benzinkútra, és amíg ő vásárolt és kifizette a számlát, 11 éves fiára bízta a tankolást. A pénztárnál kifizette a 14 ezer forintos számlát, ám nem sejtette, hogy fia, Bennett még 32 ezer forinttal többet tankolt a kelleténél.

“Olyan nagy volt az összeg, hogy azt gondoltam, Beni belerakott ötezret, aztán megunta, visszaakasztotta a helyére a pisztolyt, mondván: »ez dög unalmas«, és visszaszállt a kocsiba.” – mondta Sebestyén Balázs, akit otthonában keresett fel a benzinkutas.

“Szerencsére egy közeli benzinkútnál történt a dolog, ahová gyakran járunk. Teljesen jogosnak tartom, hogy utánam jöttek és kifizettették velem a tankolást, de tény, azért eléggé meglepődtem, amikor egyszer csak becsengettek hozzánk délután. Kellemetlen helyzet volt, de örülök, hogy megtaláltak és nem a benzinkutas béréből vonták le a tankolásom árát.” – mondta Sebestyén Balázs.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!