Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sajnos minden műtétnél fennáll a kockázat, hogy a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. De ennek az orosz kislánynak a története egészen sokkoló, és az egész világot megrázta.

A 19 éves anya, Darja Kadochinkova, természetes szülést tervezett, ám az orvosok azt mondták, a császármetszés biztonságosabb megoldás lenne, mivel a magzat megváltoztatta a helyzetét a méhen belül.

A császármetszés alatt azonban az oroszországi Cseljabinszki régió egyik kórházának orvosai véletlenül megvágták a csecsemő arcát, és ezzel maradandó sérülést okoztak.

A fiatal édesanya elmondta, hogy teljes intravénás altatás alatt volt, mivel az epidurális érzéstelenítés nem hatott.

Amikor felébredt és meglátta kislánya arcát, sokkolta a látvány. A képeken jól látható az újszülött jobb szeme alatti vágás.

Az orosz sajtó szerint az orvosok azt mondták az édesanyának, hogy „a csecsemőnek nem kellett volna annyit mozognia az eljárás során”.

Az orvosok azt mondták az édesanyának, hogy a császármetszés biztonságosabb alternatívát jelent a babának.

A műtét után az anyának magas láza volt, de annak ellenére, hogy antibiotikumot szedett, megszoptatta újszülött kislányát.

Még nem tudni, hogy Darja Kadochinkova indít-e eljárást a kórház ellen vagy sem.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!