Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy hongkongi színésznő, Carman Lee, valósággal sokkolta a rajongókat, amikor először jelentette be nyíltan az életkorát. A sajtó és a rajongók megdöbbenésére bejelentette, hogy 53 éves, pedig mindenki sokkal fiatalabbnak gondolta.

Tökéletes és ragyogó bőrével és kifogástalan, fiatalos testével legalább 20 évvel fiatalabbat mutat. Szinte lehetetlen különbséget tenni a róla készült 90-es évekbeli reklámfotók, és a közelmúltban az Instagramon közzétett képek között.

Carman Lee a 90-es évek közepéig légiutas-kísérő volt, majd egy közkedvelt televíziós sorozatban vált híressé, amelyben egy harcművészt alakított.

Májusban a Weibo kínai közösségi oldalon osztott meg egy képet magáról, amelyen éppen edzés után látható.

„Tíz napos folyamatos edzés után meglepődve fedeztem fel azokat a bizonyos kockákat a hasamon. Nem számít hány évesek vagyunk, amíg próbálkozunk, semmi sem lehetetlen” – írta a kép mellé.

A posztot rengetegen megosztották, a legtöbben megdöbbentek a színésznő életkorán. A hozzászólások is mind erről tanúskodnak: „Örök istennő!”, „Hogyhogy egyáltalán nem öregszik?” „Egyre fiatalabb lesz!” – írták a rajongók.

Július 16-án a színésznő ismét megosztott néhány képet, ezúttal azokat a felvételeket, amelyek még a 90-es években készültek róla egy hordozható kazettás magnó reklámfotózásán.

„Bár 30 év telt el azóta, még most is tisztán emlékszem arra a napra, amikor ezek a képek készültek. Részmunkaidőben dolgoztam a hordozható magnó reklámforgatásán. Sokan valószínűleg nem is használták ezt a terméket.” – írta Carman a Weibon.

Amikor arról kérdezték, vajon mi a fiatalsága titka, a színésznő elárulta, hogy egy nő számára létfontosságú, hogy hidratálja a bőrét, különösen a kezeken és a nyakon, ugyanakkor tanácsos kerülni az erős nyári napfényt.

Dús haját a fekete szezámmagnak köszönheti, amelyet sütve vagy darálva fogyaszt. Azt is elárulta, hogy minden este lefekvés előtt kifésüli a haját, nemcsak azért, hogy selymes és erős maradjon, de azért is, mert ez a szokás segít jobban aludni.

Nem fogyaszt nassolnivalókat, csak dióféléket vagy mogyorót, ha néha megéhezik munka közben. Kávét és teát sem iszik, de arra külön odafigyel, hogy minden nap elegendő vizet igyon.

Ugyanakkor a testmozgást is elengedhetetlennek tartja, évtizedek óta követi ugyanazt az edzéstervet, ami 9 különböző gyakorlatot tartalmaz, többek között fekvőtámaszokat és hasizomgyakorlatokat.

Közzétett néhány videót is, amiben tanácsokat ad azoknak a rajongóinak, akik szeretnének ugyanolyan jó formában maradni, mint ő. Azt mindenesetre bebizonyította, hogy az életkor valóban csak egy szám.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!