KezdőlapBulvárSzakított Molnár Gusztáv és felesége

Szakított Molnár Gusztáv és felesége

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Zátonyra futott Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága, tudta meg a blikk. A Drága örökösök című sorozat egykori sztárja és felesége, Vivien úgy döntötte, hogy átmenetileg nem élnek egy fedél alatt, annak ellenére, hogy szeretik egymást.

Nehéz idők járnak Molnár Gusztáv és felesége életében, a házaspár most úgy döntött, hogy egy időre külön utakon folytatják, Fazeka Vivien a Blikknek mesélte el, hogy miért hozták meg ezt a döntést, de arról is beszélt, hogy van most a színész.

“Igen, igaz, Guszti most nem él velem… Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad” – mondta a lapnak Vivien, aki a Nyerő Párosban jelentette be, hogy hozzáment Molnár Gusztávhoz.

Molnár Gusztáv akkor került a hírekbe, amikor feleségének öngyilkossággal fenyegetőzött, Vivien pedig kihívta rá a rendőrséget.

“Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik.

Rengeteg szakirodalmat olvastam a függőséggel, mentális problémákkal kapcsolatban, hosszú hónapokon keresztül bújtam őket, és a konklúzió ugyanaz volt: amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette” – fogalmazott a lapnak Vivien.

“Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat” – tette hozzá a nő.

Vivien azt is elmondta, Guszti tervei között szerepel, hogy egy hosszabb terápián, rehabilitációs kezelésen vegyen részt. A színész felesége egy ideje a jegygyűrűjét is levette, jelenleg magára és a kisfiára szeretne koncentrálni.

“Guszti értékes ember, jó a lelke, de teljesen összetört, összeomlott. Az egész családom, a barátaink, mindenki támogatta őt. Nekem most meg kell nyugodnom, és a fiammal foglalkoznom. Szeretnék dolgozni, a gyermekemmel lenni, elmenni nyaralni. Egyszerűen csak élni! Szomorú vagyok a történtek miatt, de nyugodtabb is, amióta meghoztuk ezt a döntést. A remény hal meg utoljára, és bízom benne, hogy minden jól alakul” – mondta Vivien.

Molnár Gusztáv az elmúlt hónapokban elvesztette munkáját is, kiírták a Drága örökösök című sorozatból, amikor nyilvánosságra került, hogy bántalmazta kisfiát, Benedeket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet