KezdőlapBulvárSzegedi Fecsó: "Bevallom, hogy a fiamnak egyszer-kétszer adtam pofont."

Szegedi Fecsó: “Bevallom, hogy a fiamnak egyszer-kétszer adtam pofont.”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

“Ne legyünk álszentek, ki nem kapott pofont?” – kérdezte Fecsó, amikor a Life TV két műsorvezetője rápirított, mert megütötte a fiát.

Szegedi Fecsóról nemrég cikkeztünk azzal kapcsolatban, hogy barátnője egyáltalán nem úgy néz ki a valóságban, mint, ahogy azt az Instagrammon látjuk, erről itt is láthatunk egy fotót. Az üzletember nemrég a Life TV vendége volt, ahol a gyereknevelésről beszéltek.

Fecsó azt is elárulta a műsorban, barátnője gyerekével sokkal megengedőbb, mint a fiával, akinek már adott egy-két pofont.

“Bevallom, hogy a fiamnak egyszer-kétszer adtam pofont. Mert egy-egy jól irányzott, jó időben lekevert pofon nevelési célzatú. Én azokra a pofonokra emlékszem, amiket igazságtalanul kaptam, de azt a pofont, amit igazságosan kaptam, arra felnőttkorban azt mondom, hogy igen, megérdemeltem” – mondta Fecsó, amire a műsorvezetők heves tiltakozásukat fejezték ki, hiszen mint tudjuk a gyerekkori bántalmazás komoly károkat okozhat a gyerekben.

“Körülbelül kétszer fordult elő, meg is bántam, de hihetetlen hatása volt, pozitív értelemben. Mindegy, a szülő dönti el, hogy neveli a gyerekét. Nekem egyszer-kétszer belefért. Ne legyünk álszentek, ki nem kapott pofont?” – próbált mentegetőzni Szegedi Fecsó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet