KezdőlapBulvárSzilágyi István fia 49 évesen is egy ágyban aludt a szüleivel

Szilágyi István fia 49 évesen is egy ágyban aludt a szüleivel

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szilágyi István gyilkosa, vagyis a fia akár élete végéig is a börtönben maradhat a tettéért.

Nemrég kiderült, hogy Szilágyi István fia, Szilágyi Péter beszámítható állapotban volt, amikor megölte édesapját, ezért a napokban átszállították a börtönbe. Gál Sándor, a BRFK Életvédelmi Osztályának a vezetője döbbenetes részleteket mesélt a nyomozásról.

A rendőr alezredes szerint a boncolás során megállapították, hogy Szilágyi Péter rendkívül brutális módon végzett édesapjával, de az is kiderült, hogy a a 49 éves férfi szüleivel egy ágyban aludt.

“A boncolást követően megállapították, hogy harminchét külsérelmi nyomot rögzítettek, ebből húsz a fejet érte. Ilyen brutális, megannyi szenvedést, fájdalmat okozó támadást, gyilkosságot nem sokat láttam a pályafutásom során. És tette ezt egy olyan 49 esztendős férfi, aki rendszeresen a szüleivel aludt. Jól hallotta, az apja
és az anyja között, az ágyon.”
– mondta a Story magazinnak Gál Sándor, a BRFK Életvédelmi Osztályának a vezetőjétől.

https://www.facebook.com/storymagazin/photos/a.1458413141093484/2770332253234893/

Szilágyi Péter azóta sem tett vallomást, nem hajlandó beszélni, de a szakértők megállapították, hogy beszámítható állapotban volt a gyilkosság idején, így tudta, hogy mit tesz.

„Szilágyi Péter egy időzített bomba volt ebben a családban, aki vélt vagy valós gyerekkori sérelmeiért álhatott bosszút.” – mondta Gál Sándor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet