Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint arról már mi is írtunk, Szilágyi István özvegye, Humenyászky Jolán nem haragszik fiára, amiért megölte édesapját, sőt szerette is volna meglátogatni Pétert a börtönben, de erre jelenleg nincs lehetősége. Az idős asszony teljesen összeomlott, családi képet és csomagot küldene az őket éveken át bántalmazó fiuknak.

Az özvegy nagyon készült, hogy találkozzon fiával, de hidegzuhanyként érintette a hír, hogy mégsem teheti meg a látogatást, mert az ügyészség döntése szerint tanúként érintett a férje meggyilkolásának ügyében.

„Sikerült néhány szót váltanom Peti ügyvédjével, aki egy nagyon kedves fiatalember. Kijött hozzám a házhoz, pedig ez egyáltalán nem lenne dolga. Elmagyarázta nekem, hogy az ügy részleteiről nem beszélhetünk, de legalább azt megtudtam, hogy a fiam jól van” – mondta el a Ripostnak a megtört asszony.

Humenyászky Jolán most arra készül, hogy csomagot küldjön a fiának, amibe egy családi fotót is tett.

„Ha már nem mehetek be hozzá, akkor legalább egy csomagot összeállítok neki, hogy tudja, gondolok rá. Beküldök egy családi fotót is” – mondta az özvegy a lapnak.

„Péter az egyetlen fiam, nagyon szeretem őt, és egyelőre fogalmam sincs, hogyan fogom kibírni, hogy nem találkozhatok vele. A szívem mélyén abban reménykedem, hogy ott, ahol most van, meggyógyítják, és idővel hazatérhet hozzám…” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!