Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Három hónappal ezelőtt született Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benjamin. A házaspár a HOT! magazinnak mutatta meg először kisbabáját.

A kisfiú születése után nemsokkal derült ki, hogy Down-szindrómával született, Szinetár Dórát sokan bántották emiatt, a HOT! magazinnak interjút is adtak, ahol elmondták, nem értik miért kellene szégyenkezniük emiatt.

“Ha a fiam a világáról nem tudó, tehetetlen kis csomag lenne, akkor is ugyanúgy szeretném.” – nyilatkozta a színésznő a magazinnak adott interjújában, ahol az is kiderült, hogy terhessége alatt az ultrahangos vizsgálatok semmilyen elváltozást nem mutattak ki.

“Három olyan 4D-s ultrahangon is részt vettem, ahol Benjaminnak még a kisujja körmét is megvizsgálták. Ezek meggyőztek, hogy a fiunk a születésekor teljesen egészséges lesz. A Down-szindróma ugyanis nem betegség, de adott esetben súlyos fizikai következményei lehetnek.” – nyilatkozta Szinetár Dóra, akinek kislánya decemberben töltötte be tíz évet.

A Szinetár Dóra–Makranczi Zalán-házaspár kizárólag a HOT! magazint tisztelte meg azzal, hogy megmutatják csodálatos…

Közzétette: HOT! Magazin – 2017. december 14.

Interjú velünk, gyerekekről, egészségről, szeretetről, szerelemről, boldogságról. Ha kíváncsiak vagytok… a Karácsonyi HOT! Magazinban.

Közzétette: Szinetár Dóra Official Fanclub – 2017. december 14.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfiáról még több képet a HOT! magazin többoldalas cikkében láthattok.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!