Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Heidi és Ed az egyetem ideje alatt ismerkedtek meg, 2011-ben, Londonban. Mindketten ott tanultak, és az első pillanattól kezdve kedvelték egymást.

Amikor már négy éve jártak úgy döntöttek elmennek vacsorázni mindkettejük édesanyjával. Kay Parker, Heidi édesanyja kimondhatatlanul örült nekik, de volt egy furcsa, megmagyarázhatatlan érzése a vőlegénnyel kapcsolatban.

Aznap este, vacsora után, Kay mindenféle történeteket mesélt a lányáról. A sors úgy hozta, hogy ezek között szerepelt egy kedves gyerekkori történet is, egy „nyári szerelem” története. Heidi 6 éves volt akkoriban, és a család Törökországban nyaralt. Ott ismerkedett meg a kisfiúval, akinek történetesen szintén Ed volt a neve, mint a kedvesének, és akivel két hétig minden napot együtt töltött.

Két héttel a vacsora után Kay véletlenül rábukkant egy dobozra, tele régi családi fotókkal, többek között a nevezetes törökországi nyaralásról. Amikor alaposabban megnézte a képeket, azonnal a telefonért nyúlt, felhívta a lányát, és kérte, hogy azonnal menjen át, mert meg kell mutatnia, mit talált.

A képeken a lány vőlegénye, Ed szerepelt, kisfiú korában. A sors úgy akarta, hogy ők ketten 20 év elteltével újra találkozzanak, és egymásba szeressenek.

„Őrületes! És ha belegondolok, hogy soha nem jöttünk volna rá, hogy már gyerekként is szerettük egymást, ha édesanyám nem találja meg azokat a képeket” – mondta Heidi.

A két fiatal jelenleg boldog házas életet él, 2017-ben házasodtak össze, és gyakran nyaralnak együtt Heidi édesanyjával. A párról a Turkish Airlines légitársaság is készített egy kisfilmet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!