KezdőlapBulvárTitokban házasodott össze Tóth Vera és Pauli Zoltán

Titokban házasodott össze Tóth Vera és Pauli Zoltán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent egymásnak Tóth Vera és Pauli Zoltán, miközben testvére, Tóth Gabi és egykori férje, Krausz Gábor épp egy botrány közepette válnak.

A legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent Tóth Vera és vőlegénye, Pauli Zoltán, jutott a Blikk tudomására. A lap szerint a pár Szentendrén kelt egybe, a boldog férj meg is erősítette az egybekelés hírét.

„Valóban összeházasodtunk azon a hétvégén, de egyelőre többet nem szeretnénk elárulni a nagy napról. Idővel majd megosztunk részleteket a nagyközönséggel is” – mondta Pauli Zoltán a Blikknek.

Az esküvőt Vera húgának otthonában tartották, szűk, családi körben, a hírek szerint az éppen válófélben lévő Krausz Gábor is tiszteletét tette az eseményen.

Tóth Vera és Pauli Zoltán szerelme 2020-ban került nyilvánosságra, azóta töretlen a boldogságuk, jelenleg közös vállalkozásukat vezetik Palkonyán, a Palkonyha nevű lakáséttermet..

Miközben Vera és Zoltán épp egybekeltek, az énekesnő húga épp válófélben van, a hír pedig sokkolta a közvéleményt, főleg azután, hogy kiderült, Tóth Gabi egy táncosfiúval csalhatta meg férjét, akivel a jelek szerint sok időt töltenek együtt, a fiatal férfi már be is költözött a szentendrei otthonukba, amelyet Krausz Gáborral közösen vásároltak nemrég.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet