Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A világon az egyik legégetőbb probléma a túlsúly, azonban sokan ahelyett, hogy komolyan vennék, inkább 1-2 számmal nagyobb méretű ruhát vásárolnak maguknak. Pedig a túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is.

Egy speciális módszernek köszönhetően Jaime Allison és Calista Jean Jones 83 kilótól szabadult meg. Imádtak nassolni, leginkább csak gyorséttermi ételeket ettek, de, amikor egy barátjuk elhívta egy Jazzersize-edzésre, az egész életszemléletük megváltozott.

A 40 éves Jamie és a 18 éves Calista elhatározta, hogy vége az egészségtelen ételeknek és az önpusztító életmódnak, örökre megváltoztatják az életüket. A „Jazzercise”, a mai alakformáló tornák elődje, egy táncos mozgásforma, amit az egykori Broadway-csillag, Judi Sheppard Missett hozott divatba. Még ma is igen közkedvelt a világ 32 országában.

A régi típusú aerobic és a tánc ötvözetéből született irányzat rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. A bemelegítés után aerobic következik, majd egy kis izomfejlesztés, és végül nyújtás, közben pedig egy igen energikus zene dübörög a teremben.

Az anya és lánya életmódváltása ösztönző hatással volt a családfőre is, támogatásuk segítségével neki is igen jelentős súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia.

View this post on Instagram

You're my inspiration ♥️

A post shared by Cali Jean (@calijean_) on

“Köszönöm, hogy ilyen csodálatos edzőpartner vagy! Ez az edzés teljesen megváltoztatott minket!” – fejezte ki köszönetét az anya lányának Instagramon.

Három év elteltével a lányok beismerték, hogy életük legjobb döntése volt ez a lépés, de nagy kitartás és önbecsülés szükséges ahhoz, hogy valaki változtatni tudjon.

View this post on Instagram

Having your soul mate by your side during your journey is the absolute best! @weightwatchers has helped @davidalanallison and i lose 153lbs!!!!! Better together is so stinkin true. We plan together, grocery shop together, cook together, attend meetings together and we are LIVING FULLY TOGETHER! We are so thankful for this program and beyond stoked about #wwfreestyle. We switch over on Saturday and can’t wait! Change is hard but change is GOOD. Thank you Weight Watchers for helping us get our lives back to healthy living. This program works. #transformationtuesday #wwhubbywifeyteam #wwbettertogether #jmegetsfitwithwwandjazzercise #wwlifetime #weightlossjourney #weightwatchers #ww #weightwatcherssmartpoints #weightwatcherscommunity #beyondthescale #wwalabama #wwsisterhood #livefully #jazzercise #jazzercisejunkie #glutenallergy #livingwitheoe #happy #onedayatatime #heismystrength

A post shared by Jaime Weightloss Blogger (@just.jme.allison) on

“Látod ezt a mosolyt? Ma már imádok a tükörbe nézni, és látom az eredményét a kemény munkának. Ez egy hosszú folyamat volt, nem ment egyik napról a másikra. Soha ne hasonlítsd magad másokhoz, találd meg a számodra legmegfelelőbb életformát, amitől boldog és egészséges leszel. Kövesd nyomon, hogy mennyit eszel egy nap, igyál sok vizet, egyél olyan ételeket, amitől elég energiád lesz” – tanácsolta Jamie azok számára, akik a változtatás mellett döntenek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!