KezdőlapBulvárTöbb, mint 80 kilótól szabadult meg az anya és lánya egy speciális...

Több, mint 80 kilótól szabadult meg az anya és lánya egy speciális edzésmódnak köszönhetően!

-

A világon az egyik legégetőbb probléma a túlsúly, azonban sokan ahelyett, hogy komolyan vennék, inkább 1-2 számmal nagyobb méretű ruhát vásárolnak maguknak. Pedig a túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségügyi probléma is.

Egy speciális módszernek köszönhetően Jaime Allison és Calista Jean Jones 83 kilótól szabadult meg. Imádtak nassolni, leginkább csak gyorséttermi ételeket ettek, de, amikor egy barátjuk elhívta egy Jazzersize-edzésre, az egész életszemléletük megváltozott.

A 40 éves Jamie és a 18 éves Calista elhatározta, hogy vége az egészségtelen ételeknek és az önpusztító életmódnak, örökre megváltoztatják az életüket. A „Jazzercise”, a mai alakformáló tornák elődje, egy táncos mozgásforma, amit az egykori Broadway-csillag, Judi Sheppard Missett hozott divatba. Még ma is igen közkedvelt a világ 32 országában.

https://www.instagram.com/p/BhY_0cxhtqm/?utm_source=ig_embed

A régi típusú aerobic és a tánc ötvözetéből született irányzat rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. A bemelegítés után aerobic következik, majd egy kis izomfejlesztés, és végül nyújtás, közben pedig egy igen energikus zene dübörög a teremben.

Az anya és lánya életmódváltása ösztönző hatással volt a családfőre is, támogatásuk segítségével neki is igen jelentős súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia.

https://www.instagram.com/p/BY2BLMhBpFg/?utm_source=ig_embed

“Köszönöm, hogy ilyen csodálatos edzőpartner vagy! Ez az edzés teljesen megváltoztatott minket!” – fejezte ki köszönetét az anya lányának Instagramon.

Három év elteltével a lányok beismerték, hogy életük legjobb döntése volt ez a lépés, de nagy kitartás és önbecsülés szükséges ahhoz, hogy valaki változtatni tudjon.

https://www.instagram.com/p/BcUerxBFFDg/?utm_source=ig_embed

“Látod ezt a mosolyt? Ma már imádok a tükörbe nézni, és látom az eredményét a kemény munkának. Ez egy hosszú folyamat volt, nem ment egyik napról a másikra. Soha ne hasonlítsd magad másokhoz, találd meg a számodra legmegfelelőbb életformát, amitől boldog és egészséges leszel. Kövesd nyomon, hogy mennyit eszel egy nap, igyál sok vizet, egyél olyan ételeket, amitől elég energiád lesz” – tanácsolta Jamie azok számára, akik a változtatás mellett döntenek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet