KezdőlapBulvárTönkrement Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága: "Gusztávval a házasságunknak vége szakadt!"

Tönkrement Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága: “Gusztávval a házasságunknak vége szakadt!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vége lett Molnár-Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv házasságának. A hírt maga Vivien közölte Instagram-oldalán, az okokat nem részletezte, bár sejteni lehet, hogy az elmúlt idők megpróbáltatásai után döntött úgy, hogy elhagyja a férjét.

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, Molnár Gusztáv saját felelősségre távozott az elvonóról, miután alig egy hónapot töltött bent, hogy leküzdje alkoholproblémáit. Felesége, Fazekas Vivien tegnap azt nyilatkozta, férje még az elvonóról is terrorizálta, minden nap beszélniük kellett telefonon.

“Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jól esik, hogy mellettem vagytok, támogattok! Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!” – olvasható Vivien bejegyzésében.

Fazekas Vivien többször is beszélt már arról, hogy mindenben megpróbálta segíteni férjét, de nehéz egy olyan embernek segíteni, aki függő és nem akar megváltozni.

“Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik” – mondta korábban.

Molnár Gusztáv azután került mélypontra, hogy volt párja azzal vádolta meg, bántalmazta közös gyereküket. Ezután a színészt elbocsájtották a Drága örökösök című sorozatból, az alkoholba menekült.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet