KezdőlapBulvárTóth Andi nehéz gyerekorráról vallott: "Apukám nem szerette, ha sírunk, mert az...

Tóth Andi nehéz gyerekorráról vallott: “Apukám nem szerette, ha sírunk, mert az a gyengeség jele!”

-

Hajdú Péter vendége volt Tóth Andi énekesnő, aki arról is beszélt, mennyire nehéz volt a viszonya édesapjával, de azt is elmesélte, hogy milyen sokat bántották, amikor Nagyváradról Magyarországra költözött.

Az Összezárva Hajdú Péterrel vendége volt Tóth Andi énekesnő, aki a péntek esti adásban arról is beszélt, milyen volt a kapcsolata az apjával.

“Két éve váltak el a szüleim, ami miatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Az apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat” – mondta az énekesnő, aki apja miatt pánikbeteg lett. Édesapja azt sem szerette, ha a gyerekeit sírni látja, mert mind fogalmazott, az a gyengeség jele.

Bár édesapja támogatta abban, hogy énekesnő legyen, de nem a legjobb módszert választotta arra, hogy a lánya tanuljon.

“Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz. Legalábbis ő azt hitte, hogy van… Ő otthon maradt, nem ment el dolgozni és napi két órát kellett gyakorolnom otthon. Hasznos volt az a két óra, mert használtam a hangom, de nem mindegy, hogy hogy telik el az a két óra, élvezed azt, amit csinálsz, vagy minden nap sírva mész be a szobádba, mert egy azt mondta, hogy egy darab sz*r vagyok és az utcán fogom végezni.” – mondta Tóth Andi.

Bátyja focizni akart, de abbahagyta, mert az apja kikészítette, volt hogy összeesett a kíméletlen edzésektől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet