Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az énekesnő folyamatosan kapja a támadásokat a közösségi felületeken.

Tóth Gabi nemrég sírva mesélt arról, mennyire félt, amikor kislánya is elkapta a koronavírust, nemrég pedig azzal kellett szembesülnie, hogy a rosszakaró kommentelők a halálát kívánják.

A Magyarságkutató Intézet felkérésére az énekesnő énekelhette fel a pozsonyi csatáról készült animációs film betétdalát, ez viszont rengeteg embernek nem tetszett, durva kommentekkel, és fenyegetésekkel támadtak a fiatal énekesnőre.

A Blikk vette észre, hogy az énekesnő testvére, Tóth Vera oldalán beszélt arról, mennyi támadást kapott az Egy az Isten dal kapcsán, konkrétan volt olyan, aki a halálát kívánta.

„Határozottan kiállok a projekt mellett, a mai napig jó döntésnek érzem, hogy ezt elvállaltam. Nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltak, nekem van egészséges nemzettudatom, amiről sajnos a mai világban nem lehet beszélni, mert bekategorizálnak. Úgy érzem, valami fontosat adhatunk tovább, amiben nemcsak a vesztes csatákról tanulhatnak a fiatalok, hanem a győztesekről is. Ha én toleráns és elfogadó vagyok, akkor fogadják el, hogy én erre büszke vagyok” – mesélte Tóth Gabi.

Az énekesnő azt is elárulta, durván megfenyegették.

“Arra például hogy válaszolsz, amikor azt írják: »Jó lenne itthon is bevezetni az eutanáziát, hogy az ilyen embereket ki lehessen pusztítani, mint Tóth Gabi és FankaDeli«. Eljutott oda a világ, hogy ha valakinek valami nem tetszik a másikban, akkor a halálát kívánja?” – mesélte.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!