KezdőlapBulvárTóth Gabi: "Olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan"

Tóth Gabi: “Olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Őszinte blogbejegyzést tett közzé Tóth Gabi énekesnő, amelyben arról beszélt, hogyan érintette őt az a negatív energiahullám, amit az elmúlt hetekben kapott.

Tóth Gabi is énekelt Ferenc pápa előtt vasárnap, ám az azt megelőző időszakban számos kritikát kapott, megjelenése, dala és hitvallása miatt. Nemcsak a kommentelők szálltak bele az énekesnőbe, de hírességek is felszólaltak ellene, Kajdi Csaba az elmaradt érettségiével élcelődött, amire Tóth Gabi letiltotta.

Az énekesnő vasárnap az “Az én szívem” című dalát énekelte el a pápa miséje előtt, amiből megmódosított egy részletet. Most a Család.hu oldalán írta le, hogy hatott rá az a gyűlöletáradat, amiben része volt az elmúlt időben.

“Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan. Nő vagyok. Valakinek a lánya, a testvére, a felesége, az anyukája, vagy barátja. Egy nő, aki sokáig kereste a helyét, aki próbálta kitalálni, miért érkezett erre a világra és próbált megfelelni vélt vagy valós elvárásoknak. Nő, aki követett el hibákat és vélhetően még fog is, hiszen emberből van. Igen, „kedves” engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás” – írta Tóth Gabi, majd hozzátette, családját is megviselték az elmúlt hetek eseményei.

Tóth Gabi mást énekelt a dalából a pápai szentmise előtt

“Egy hét alatt szó szerint belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult és ágynak dőltem. Olyan érdekes, de most szembesültem vele, hogy milyen igaz a mondás, miszerint valaki torkig van. A torkom kezdett fájni, de tudtam, hogy most nem fájhat, hiszen pár napon belül volt a nővéremmel közös koncertem. Természetesen azonnal elmentem tesztet csináltatni, ami szerencsére negatív lett, de a fájdalom a torkomban csak nem enyhült, és időközben be is rekedtem. Amikor valaki egy picit is nyitott a spiritualitásra, akkor azért elgondolkodik, hogy „miért veszik el tőlem a hangom?” Mert azt érzem, hogy a szó szoros értelmében nem szólalhatok meg. Ha elkezdem megvédeni magam, azzal csak olajat öntök a tűzre és még több támadás ér. Inkább hallgatok. Nem reagálok, mert akkor másnap kezdődik minden elölről és már fáradt vagyok. Nem tudom, hogy mi a bűnöm” – írta.

Tóth Gabi azt is kifejtette, folyamatosan változik, ma már nem az, aki 16 évesen volt, ennek ellenére sokan régi énje miatt ítélik el, mások viszont a hite miatt kezdték ki.

“Arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább!” – írta az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet