Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tóth Gabi élő videóban reagált Schobert Norbi szavaira, amelyben a fitneszguru arról beszél, a nők a hibásak, amiért férjük elhagyja őket, mert szülés után képtelenek lefogyni.

Hatalmas felháborodás követte Schobert Norbi egyik élő videóját, amiben arról beszél, szerinte azért mennek tönkre házasságok, mert a nők szülés után nem képesek lefogyni, így a férfiak már nem kívánják őket. A véleményfejtés hatalmas felháborodást keltett a közösségi médiában, több celeb is megszólalt az ügyben.

Többek között Tóth Gabi párja, Krausz Gábor is nekiment a fitneszgurunak, de Tóth Gabi sem hagyta annyiban a dolgot, ő egy élő videóban mutatta meg szülés utáni testét, és mondta el véleményét a dolgokról.

Az énekesnő, aki nemrég adott életet kislányának elmondta, sajnálja, hogy Norbi ilyen véleményen van, főleg azok után, hogy ő is átment egy életmentő műtéten.

“Norbikám, nagyon sajnálom, hogy ilyen komplexusokkal küzdesz, még ennyi év után is, hogy már rendben vagy egészségügyileg, átélted a poklokat, tudhatnád, hogy a szerető, érzelmi alapokon működő dolgoknál nincs fontosabb egy olyan szívműtét után, amit te is átmentél, és a halál torkából visszajöttél. Ha valaki még mindig így tud gondolkodni, akkor én ezt az embert őszintén sajnálom.” – fejtette ki véleményét Tóth Gabi, aki elmondta, nem Norbihoz szeretne szólni, hanem a nőkhöz, az édesanyákhoz.

Az énekesnő el is sírta magát, amikor párja, Krausz Gábor egy csokival ajándékozta meg. A teljes videót itt láthatjátok:

Ennyi a véleményem! Hölgyeim! Csodálatosak vagytok! Bocsánat a rossz minőségért! A lényeg benne van!

Posted by Tóth Gabi on Monday, January 20, 2020

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!