KezdőlapBulvárTVAutós kalandok az RTL Klubon

Autós kalandok az RTL Klubon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A’la Car címmel új autós magazin indul az RTL Klubon augusztus 31-én, szombaton. A producer-műsorvezető Istenes László lesz, aki különleges hangulatot, látványt és kalandokat ígér a nézőknek.

istenesl2

Különleges járművek, a legújabb modellek tesztje, valamint a mindennapokban használható vezetéstechnikai ismeretek is szerepelnek abban a műsorban, mely minden bizonnyal felkelti majd az autók iránt szenvedélyesen érdeklődők figyelmét.

Istenes László 1994-ben forgatott először autós műsort, azóta több mint ezer ilyen témájú adásnak volt szerkesztő-műsorvezetője tévében, rádióban. Ezúttal mindent a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be: a néző bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek, vagy csak álmodoznak róla. Ha pedig „küldetése” úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál, sőt, ahogy arra a műsor címe utal, még a kulináris élvezetek sem maradnak ki az adásból.

– Nem a száraz prospektus-szöveget mondjuk el, hanem a látványra, a hangulatra helyezzük a hangsúlyt. Az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein forgatunk, és igyekszünk a legkülönlegesebb járműveket bemutatni. Az első adásban például egy háromkerekű, vászontetős Ape Calessino kismotort, amivel Olaszországban a pizzafutárok közlekednek. Ennek apropóján pizzát sütök, amit megkísérlek kiszállítani a vidám kis járművel. Ezen kívül bemutatjuk a Jaguar F-type-ot, ami a márka legerősebb, legszebb és legdrágább autója, a vezetéstechnikai részben pedig a vészfékezést gyakoroljuk majd – meséli Istenes László, aki egyébiránt nagyon örül annak, hogy ugyanazon csatornán szerepelhet fiával, Bencével.

– Nagyon büszke vagyok rá, szívemnek nagy boldogság, hogy ilyen szép feladatokat kap, és jól megállja a helyét. Remélem, hogy egyszer, majd valamikor együtt, egy műsorban is dolgozhatunk. Ez a legnagyobb álmom – tette hozzá Istenes László.

Autós kalandok ínyenceknek minden szombaton délben az RTL Klub-on.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet