Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csütörtök estétől civil családok küzdenek majd a 4N4LN – A családi játszma című műsorban az RTL Klub képernyőjén.

4n4ln

Sebestyén Balázs új vetélkedőjének indulása óta közel negyven magyar híresség családjával ismerkedhettünk meg estéről estére. A szabályok továbbra is változatlanok, a győztes csapat továbbjut a következő esti adásba, és akár a napi 2 és fél millió forintos nyereményt is hazaviheti.

Ahogy azt a nézők már megszokhatták, ebben a műsorban a játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az emberek hogyan gondolkodnak a világról. A műsor kérdései továbbra is családi titkokról, vicces szokásokról, vagy akár kamaszkorban belénk rögzült tabuinkról rántják le a leplet.

A cél, hogy a játékos család öt adáson keresztül legyőzze ellenfelét, így indulhat a 15 millió forintos extra nyereményért. A hírességek közül eddig senkinek sem sikerült elhozni a főnyereményt, kíváncsian várják, a civil játékosok hogyan birkóznak meg a feladattal. Egy biztos, Balázs továbbra is felhőtlen estéket ígér.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!