Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Puzsér Róbert visszatér a gyökerekhez. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball szakkommentátorként debütál a SportKlub műsorán.

Puzsér kedvenc csapata, a Juventus Genova elleni mérkőzését szakkommentálja szeptember 16-án 15:00-kor a SportKlubon.

Puzsér Róbert nagy szerelme, a Juventus mérkőzésével tér vissza ahhoz, amihez állítása szerint a legjobban ért: a futballhoz. A rendkívül népszerű kritikus, tévés-rádiós szerkesztő, műsorvezető, újságíró, publicista és író a SportKlubon szakkommentátorként debütál.

„Szakkommentálni fogom a Juventus-Genova meccset. Nem az a célom, hogy szurkoljak, hanem az, hogy értelmes, érdekes és erős véleményeket közvetítsek. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a labdarúgást, főleg az olaszt szenvedélyesen érdemes átélni. A futball nem steril dolog, ahogy azt a hazai gyakorlatban megszoktuk, itt igenis van helye az érzelmeknek” – magyarázta Puzsér.

„Nem titok, hogy Juventus-szurkoló vagyok, immár harminc éve, mióta Michel Platini magára öltötte a zebramezt. Ennek ellenére nem fogok látványosan szurkolni a csapatnak, de az érzelmeimet sem rejtem majd el. Ez lesz az első mérkőzés a SportKlubon a kommentálásommal, de bízom benne, hogy nem az utolsó” – tette hozzá Puzsér Róbert.

Juventus-Genova összecsapás szeptember 16-án 15:00-kor a SportKlub műsorán

Fotó: Bársony Bence


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!