KezdőlapBulvárUgyanazon a napon, ugyanannál az orvosnál szült a három nővér

Ugyanazon a napon, ugyanannál az orvosnál szült a három nővér

-

Ugyanazon a napon hozta világra gyermekét három nővér Ohio államban. Ez nagyon ritka eseménynek számít, az esélye mindössze egy az 50 millióhoz. Ráadásul ugyanabban a kórházban, ugyanannál az orvosnál szültek. A három gyerek négy és fél óra alatt született meg.

Daneesha Haynes, Ariel Williams és Ashley Haynes július 3-án szültek az Ohio Health Masfield Kórházban. A 20 éves Ariel szült először, egy kislány édesanyja lett. Ezután a 27 éves Ashley, majd a 25 éves Daneesha is világra hozták gyerekeiket, egy kisfiút és egy újabb kislányt.

Ashley elmondta, hogy amikor rájöttek, hogy nagyjából ugyanabban az időben fognak szülni, még viccelődtek is azon, hogy talán éppen ugyanazon a napon születnének meg a gyerekeik, de nem gondolták, hogy ez valóban megtörténhet.

„Ez igazi áldás.” – mondta Daneesha Haynes.

„A születésnapi bulik biztosan két napig fognak tartani.” – tette hozzá, hiszen a picik születésnapja utáni nap, július negyedike, a függetlenség napja.

A lányok édesanyja, aki egyszeriben három unokát is köszönthetett, szintén rendkívül boldog és izgatott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet