Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A STORY TV4 három évre nyerte el az Európa Liga közvetítésének jogát. Tavaly nagy izgalmat tartogatott a végjáték, hiszen, bár magyar csapat nem rúghatott labdába, a Fulham-et Gera Zoltán vitte a döntőig.

A STORY TV4 az Európa Liga 2010/2011-es szezonjának magyar csapattal, a Debrecennel vág neki. A sorsoláson a Loki az „I” csoportba került az olasz UC Sampdoria-val, PSV Eindhoven, az ukrán FC Metalist Kharkiv-vel. Így duplán is van magyar vonatkozása a csoportnak, hiszen a PSV Eindhoven csapatát erősíti Dzsudzsák Balázs, aki egykoron szintén a Debrecenben rúgta a bőrt.

A STORY TV4 végig nyomon követi majd a Debrecen szereplését, idén hat alkalommal, csütörtök esténként drukkolhatunk a magyar csapat jó szerepléséért. A csoportkörök után pedig tavasszal folytatódik majd a Liga az egyenes kieséses szakasszal.

A stúdióban, ahogy a tavalyi döntőn is, szakértőkkel együtt Harsányi Levente és Nacsa Olivár várja majd a nézőket, hogy szakértők segítségével elemezzék a látottakat és latolgassák a Debrecen esélyeit.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!