Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint arról már mi is beszámoltunk, Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea örökölte a producer összes vagyonát, ez csaknem 37 milliárd forintra rúg.

Fotó: MTI/Nagy Lajos

Andy Vajna januárban hunyt el, nemrég pedig kiderült, hogy Vajna Tímea örökölte az AV Perfect nevű céget, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár, azaz 37 milliárd forint.

A 24.hu megkereste az özvegyet, aki elmondta, egyelőre nem juthat az örökségéhez.

“Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám” – mondta Vajna Tímea.

A lap azt is megkérdezte az özvegytől, tervez-e Amerikába költözni, erre ő a következőket felelte: “Andy szerette volna, ha én is megszerzem az amerikai állampolgárságot, emiatt huzamosabb időt Amerikában kell töltenem”.

Vajna Tímea nemrég bővebben mesélt férjével való viszonyáról, erről itt olvashattok.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!