Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tavaly robbant a hír, hogy alig egy év után szakított Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté.

Válnak Dancs Annamariék: így éli meg kisfia a szakítást

Igencsak meglepte a közvéleményt, hogy az Operettszínház színésze, Kerényi Miklós Máté tavaly elköltözött feleségétől, Dancs Annamaritól és pár hónapos kisfiúktól. Az énekesnő a Mokka vendége volt, ahol őszintén vallott mostani időszakáról.

Dancs Annamari kisfia még csak 13 hónapos, de már most nagyon “diplomatikusan kezeli” szülei válását: “Ádám egy nagyon érzékeny kisfiú, talán az éjszakákon érzem azt, hogy ő ezt érzékeli. Napközben kiegyensúlyozott, boldog kisfiú, minden érdekli. Ebben a helyzetben, ebben az állapotban ő a mindenem.”

Az Operettszínház művésze tavaly augusztusban tért vissza a színpadra, jelenleg a Rebecca című musicalben játszik, ahol Szinetár Dóra helyét vette át, aki szintén babázik.

Az énekesnő elmondta, amikor éppen dolgozik legtöbbször édesanyja vigyáz a kisfiára, vagy ha ő éppen nem ér rá, akkor két barátnője segít. Dancs Annamari nemrég arról beszélt, hogy úgy alázkodott meg, ahogy csak egy szerelmes nő teheti. Erről itt olvashattok bővebben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!