KezdőlapBulvárViki nyerte a 2023-as Survivor döntőjét!

Viki nyerte a 2023-as Survivor döntőjét!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő napokon vannak túl a Survivor versenyzői, a végző küzdelemben 4 versenyző jutott tovább. Martin Anett, Kiss Viki, Korábián Tamás és Pusztai Zsombor foggal-körömmel küzdöttek az elődöntőben, hogy egy valaki közülük bekerüljön a Fináléba.

A túlélők az utolsó megmérettetésen keményen küzdöttek, hogy megnyerjék a játékot és egyből bekerüljenek a Fináléban, ám a 4 versenyző közül Kiss Viki bizonyult a legjobbnak, így ő egyből bekerült a Survivor döntőjébe.

A Döntőn így a három ex-Buhawis küzdött meg egymással. Az utolsó megmérettetés iszonyúan keménynek bizonyult, végül Zsombor bizonyult a legjobbnak, elsírta magát, amikor kiderült, ő lehet ott a Survivor Fináléjában.

A győzelem Viki és Zsombor között dőlt el, mégpedig a riválisaik és szövetségeseik döntötték el szavazással, hogy ki érdemli meg a győzelmet, és ki viheti haza a 20 millió forintos fődíjat.

„Hálás vagyok nektek minden percért” – mondta Viki könnyek között, miután megnyerte az RTL túlélőshowját.

Kiss Viki legfőképpen kislányáért küzdött, aki hamarosan Prágában kezdi meg tanulmányait, őt szeretné támogatni a 20 milliós fődíjjal.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet