KezdőlapBulvárViva Ben a Vacsoracsatában!

Viva Ben a Vacsoracsatában!

-

A hét első vendéglátója Viva Ben volt, aki édesapja segítségével küzdött meg a főzéssel, sőt, a vendégeket is az ő házában fogadta. A konyhában kissé esetlenül mozgó műsorvezető végül sikeresen vette az akadályokat, telefonon keresztül még a mama is bekapcsolódott a főzésbe.

A vendégeket Ben elsősorban humorával, kedvességével és az édesapjával közösen előadott, a hét többi szereplőjéhez írt dallal vette le a lábukról.

A menü nagyon izgalmas volt, a felszolgált ételek nagy része ismeretlen volt a vendégek előtt.

A különleges, narancsos édeskömény leves tetszést aratott, a főételt, ami bébi csirke volt, a vegetariánus Keresztes Ildikó nézni sem bírta. Az asztaltársaság ezen jót mulatott, azzal ugratták Ildikót, hogy a gomba szót használták a csirke helyett, mikor az étel elkészítéséről beszéltek.

A desszert, ami mojito torta lett volna, nagy derültséget okozott, mert Ben meglehetősen keményre sütötte a piskótát, a vendégek alaposan megküzdöttek minden falattal. Ben persze próbálta tompítani a dolgot azzal, hogy ő kimondottan kekszes állagúra készítette a süteményt, amit persze senki nem hitt el neki.

Ezt a kis fiaskót a műsorvezető egy újabb dallal próbálta feledtetni, amihez meglepetésvendéget is hívott….hogy ki volt az, kiderül a hétfői Vacsoracsatában!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet