Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A VIVA műsorvezetői jóvoltából szilveszterkor az Oktogonon lesz az ország talán legnagyobb szabadtéri, ingyenes diszkója, ahol kizárólag a legjobb dalokra lehet majd bulizni. Zola nagyon boldog, mert nem csak az újévet, hanem névnapját is együtt ünnepelheti több száz rajongóval, ráadásul kedvese sem hagyja cserben.

December 31-én gyere ki a főváros leghíresebb nyolcszögletű terére és búcsúztasd el az elmúlt esztendőt a VIVA két sztárjával, VJ Esztivel és Zolával, akik mindent megtesznek azért, hogy valóban különös legyen ez a szilveszter. A tavalyi sikerek után felbuzdulva idén a VIVA TV egy olyan zenei line-up-ot állított össze, ami kimondottan egy szórakozni vágyó közönségét szolgál ki és frenetikus hangulatot teremt az év utolsó napjához.

Éjfélig a 2010-es VIVA Chart Show-ra bulizhatnak a fiatalok, akik pontban éjfélkor tudhatják meg, kié lett az idei év legjobb videoklipje. Az est hangulatfelelősei a VIVA TV műsorvezetői, Zola és Eszti lesznek, akik különleges történeteket mesélnek majd az egyes előadókról és játékokkal fogják színesíteni a programot.
Zola, azaz Ujvári Zoltán Szilveszter számára kétszeresen is érdekes ez a nap, hiszen második keresztneve miatt sokan köszöntik fel szilveszterkor.

„Viccesen szoktam megjegyezni, hogy engem egy világ ünnepel szilveszterkor. De komolyra fordítva a szót, a névnap számomra mellékes, és a Szilveszter nem is az elsődleges keresztnevem, ám mivel használom, a barátaim és a családom mindig felköszönt. A szilveszter számomra a barátokról szól, akikkel ilyenkor összegyűlünk, jókat beszélgetünk, és óriási társasjáték-csatákat vívunk.” – mesélt mosolyogva Zola, akinek idén biztosan másként telik majd ez az ünnep. „Nagyon várom már az idei VIVA-szilvesztert, mert jó buli lesz, ráadásul a kedvesem is kijön hozzám, már meg is ígérte, hogy termoszban hoz nekem valamilyen forró újévi italkülönlegességet. Nagyon remélem, a barátaim sem hagynak cserben és ők is kint buliznak velünk majd az Oktogonon.” – tette hozzá a zenecsatorna VJ-je.

Helyszín: Budapest, Oktogon
Időpont: 2010. december 31. 19:00 órától
Műsorvezető: Eszti és Zola, a VIVA két VJ-je


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!