KezdőlapBulvárVV Gigi Győzike barátnője volt?

VV Gigi Győzike barátnője volt?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Múlt héten költözött a Való Világ Villájába Gigi, akiről máris kiderült egy pikáns hír. A Blikk értesülései szerint Gigi az a lány, aki pár évvel ezelőtt épp Gáspár Győző szeretője volt.

A 20 éves Gigi 2007-ben ismerkedett meg Győzikével az Erotika Parádén, ahol hoszteszként dolgozott, a lap értesülései szerint azonnal egymásba szerettek, sülve-főve együtt voltak.

Akkoriban Győző sokat beszélt jelenlegi kedveséről, akit Ildikóként emlegetett. Győző és Bea asszony akkor épp szakítófélben voltak, így esett meg, hogy Győzike más nőkre nézett.

Gigi november 24-én költözött be a Villába, testvérével Bécivel, ők nyerték ugyanis a Testvérek harcát.

Valóban így volt, Gigi az a lány, akibe én halálosan szerelmes voltam. Teljesen elvette az eszem. Amikor Gigit megismertem, Beával már jó ideje külön éltünk – mondta a Blikknek Gáspár Győző, aki tagadta, hogy testi kapcsolat lett volna közöttük. Állítása szerint szerelme egyoldalú volt, Gigi nem viszonozta az érzelmeit.

– Én nagyon szerettem volna, ha kialakul valami több is közöttünk, de ő sajnos ezt nem így gondolta. Akkor rosszul esett, de még egyszer nem tenném kockára a házasságomat. Bár nem Gigi miatt szakítottunk Beával, de ma már tudom, hogy számomra ő a legfontosabb – mondta a Blikknek Gáspár Győző.

Forrás: Blikk

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet