Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A természetes szépségű énekes-műsorvezető hölgy idén ünnepli nagyszínpadi pályafutásának negyedik évfordulóját.

Magyar Rózsa7

– 2009-ben állhattam szólóénekesként először színpadra. Az elmúlt 4 év alatt számtalan helyen volt lehetőségem bemutatkozni. Mindemellett pedig megjelent 2 nagylemezem, továbbá különböző zenés tv műsorok háziasszonyaként is szerepeltem. Jelenleg a Muzsika TV Kívánságpercek című műsorában teljesítem nap, mint nap a nézők jókívánságait.

Rózsa dalait a közönség hamar megkedvelte.

– Színpadi repertoárom a közismert és kedvelt slágerek mellett, új és saját szerzeményeket is tartalmaz, természetesen ugyanabban a stílusban. Színpadi műsoromat és dalaimat a közönség rövid időn belül a szívébe zárta. A tőlük kapott visszajelzéseknek köszönhetően az első nagylemezemet a második követte, s bízom benne, hogy jövő tavasszal napvilágot lát majd a harmadik is. Ezúton is köszönöm szépen a biztatást, a sok szeretet és tiszteletet, mit műsoraim során, majd azt követően kapok.

A Muzsika TV augusztus 8-án, csütörtök este 8 órától az énekesnő dalaiból állított össze egy csokorra valót.

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy dalaimat összeválogatva a Muzsika TV egy órás műsorral kedveskedik mindazoknak, akik megkedvelték és megszerették hangomat, slágereimet. Szívből remélem, hogy minél több mindenkit köszönthetek a képernyőn keresztül, mind csütörtök este, mind pedig valamennyi nap a Kívánságpercek című műsoromban.

Én vagyok a Magyar Rózsa című videó klip:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!