KezdőlapBulvárZeneAranylemez lett a "Magdaléna Rúzsa"!

Aranylemez lett a „Magdaléna Rúzsa”!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2011. november 28-án jelent meg Rúzsa Magdi: Magdaléna Rúzsa című albuma, mely a Pesti Színházban játszott önálló estjének zenei anyagát tartalmazza.

A darabban – és a lemezen – olyan nagy slágerek, és újra-felfedezett dalok hangzanak el, mint pl. a Non, je ne regrette rien, a Time after time vagy a Mad World, de csak ezen a cd-n található Magdi nagy slágere, a Gábriel is.

Az előadás a bemutató óta pótszékes telt házzal megy, a lemez pedig a megjelenés óta előkelő helyen áll a Mahasz-listán, a héten például a negyedik.

Szintén ezen a héten, egész pontosan a február 14-i előadás után Eszenyi Enikő, a színház igazgatónője az aranylemezt is átadhatta a színpadon Magdinak, mely természetesen hatalmas tapsvihart kapott a nézőktől. A színpadon megjelentek az előadás és a lemez munkálataiban részt vevő partnerek, többek között pl. Geszti Péter, az előadás művészeti vezetője és producere, valamint Pásztor László a lemezt kiadó Magneoton képviseletében.

Fotók: Schumy Csaba

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet