KezdőlapBulvárZeneAz egész bolygó Boggie lázban ég!

Az egész bolygó Boggie lázban ég!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Csemer Boglárka „Boggie” első videoklipje, a Nouveau Parfum-Parfüm 1 hét alatt túl van a 7 000 000 letöltésen, az ő albuma vezette már a Deezer összesített albumhallgatási listáját. Írtak róla az USA-ban, Mexikóban, Izraelben, Németországban, és Franciaországban… A világháló segítségével a dal, és Boggie meghódította az egész világot!

boggie

A virtuális világon túl Boggie elsősorban egy aktívan koncertező énekesnő, így természetes, hogy a közeljövőben is számos alkalommal láthatja majd őt színpadon a közönség.

„Jelenleg egy hollandiai turnéra készülök Sinha Robert gitárművész barátommal. Az elmúlt hónapokban egy teljesen új zenei anyagot hívtunk életre együtt. Fenekestül fordult fel körülöttem most a világ, és be kell vallanom a próbák nyugalma, az alkotás szépsége volt az a biztos pont, amikor le tudtam egy kicsit nyugodni.”– árulta el Boggie.

Az új zenei anyag 2014. február 14-én debütál az Andante borpatikában, egy mini koncerten, hogy aztán rögtön utána Hollandiába induljon a duó.

Hollandiában, többek között az ottani kulturális élet egyik legfontosabb helyszínén, az amszterdami Rijksmuseum-ban adnak majd koncertet. Természetesen kint tartózkodása alatt egyéb felkéréseknek is eleget tesz a nagy érdeklődésre való tekintettel, melyről idejében tájékoztatjuk majd a nagyérdeműt.

De Boggie saját zenekaráról és a budapesti közönségről sem feledkezik meg!

2014. március 8-án a BMC Opus Jazz Klubban állnak színpadra, ezt követően március 13-án elkészül egy MR2 Akusztik felvétel, és március 19-én az A38 hajó közönsége egy Pátkai Rozinával közös koncerten is láthatja majd az énekesnőt.

Boggie lemezei iránt a világ minden részéről megnőtt az érdeklődés! Kiadója, a Tom Tom Records az elmúlt néhány napban az USA-ból, Németországból, Franciaországból, sőt, még Ausztráliából is kapott rendeléseket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet