Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A csodálatos, multi Grammy-díjas énekesnő “Into the Blue”-ja az a fajta instant popklasszikus, ami hallgatásról-hallgatásra válik egyre jobbá, aminek hála könnyen az idei év No. 1 slágere lehet.

KylieMinogue_KissMeOnce

Az élmény fokozásáról nem is egy, hanem mindjárt két refrén gondoskodik, ami Kylie-tól ugyan nem szokatlan, a könnyűzene világában mégis kuriózumnak számít. Amikor az első refrénnél azt hinnénk, hogy ez már nem fokozható, megérkezik az ‘Into the baa-luuuuuuuueeeeeee’ kezdetű második refrén és az eufória a tetőfokára hág.

Kylie hangja gazdag és sokrétű, éneke pedig erősebb, mint valaha. A dal szövege olyan, mintha maga Miss Minogue írta volna: könnyed óda a függetlenséghez.

Egyszerre aktuális és klasszikus, miközben meglepő és ízig-vérig Kylie, az “Into the Blue” már az első hallgatás után befészkeli magát a fülünkbe – mi pedig egyáltalán nem bánjuk.

Az ausztrál díva 12. studióalbuma “Kiss Me Once” címen jelenik meg március 18-án, az iTunes-on pedig már tegnap óta előrendelhető.

Kiss Me Once (Special Edition):

1. Into The Blue
2. Million Miles
3. I Was Gonna Cancel
4. Sexy Love
5. Sexercize
6. Feels So Good
7. If Only
8. Les Sexy
9. Kiss Me Once
10. Beautiful
11. Fine
12. Mr President (bonus track)
13. Sleeping With The Enemy (bonus track)

Kiadó: Magneoton/Warner

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!