Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A többszörös platinalemezes Alanis Morissette augusztus 27-én jelenteti meg várva várt, hetedik stúdióalbumát “Havoc And Bright Lights” címmel a Sony Music gondozásában.

Az album produceri munkálatai Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) és Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2) nevéhez fűződnek, a felvételek pedig Los Angelesben készültek. Ez a korong lesz az első, amelyet az énekesnő készített az elmúlt 4 év során. A rajongók az album első slágerét, a “Guardian” című nótát az iTunes zeneáruházból tölthetik le június 18-tól, a rádiók pedig június 15-én kezdik játszani.

“Ez a lemez is – csakúgy, mint a többi – valójában egy pillanatkép arról, ami éppen érdekel, és amivel éppen foglalkozom hajnali 4 óra körül, amikor leginkább önelemző hangulatban vagyok” – nyilatkozta Morissette. “Ez az én érzelmi, pszichológiai, szociális és filozófiai fejtegetésem, melyet a dalok segítségével mondok el. Alig várom, hogy megosszam ezt mindenkivel, hogy turnéra induljak, és alig várom azokat a élénk, megnyerő és reagálásra késztető beszélgetéseket, melyeket ezek a dalok hívnak majd életre.”

Az album tracklistája:
1) Guardian
2) Woman Down
3) ‘Til You
4) Celebrity
5) Empathy
6) Lens
7) Spiral
8) Numb
9) Havoc
10) Win and Win
11) Receive
12) Edge of Evolution

1995 óta Alanis Morissette az egyik legmeghatározbb énekes, dalszerző és zenész a kortárs zeneiparban. Mélységesen kifejező zenéje és előadásai a kritikai elismeréseken túl 12 kanadai Juno-díjat, 7 Grammy-díjat (és további 14 jelölést), Golden Globe-díj jelölést és világszerte több mint 60 millió album értékesítését hozta az énekesnőnek. Morissette 1995-ben debütált “Jagged Little Pill” című albumával, melyet olyan nagy sikerű kiadványok követtek, mint a “Supposed Former Infatuation Junkie” (1998), az “MTV Unplugged” (1999), az “Under Rug Swept” (2002), a “Feast On Scraps” (2002), a “So-Called Chaos” (2004), a “Jagged Little Pill Acoustic” (2005), a “The Collection” válogatásalbum (2005), valamint a “Flavors Of Entanglement” (2008). Az énekesnő nevéhez számtalan emlékezetes filmzene is fűződik: “Uninvited” (Angyalok városa, 1999), a “Still” (Dogma, 1999), valamint az “I Remain” című nóta, melyet a Perzsia hercege: Az idő homokja című filmhez írt. Alanis legutóbb olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Nancy ül a fűben vagy az “Up All Night”, illetve vendég zsűritagként is feltűnt a “The Voice” című amerikai tehetségkutató verseny aktuális évadában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!