KezdőlapBulvárZeneÚj lemezzel jelentkezik a The Moog

Új lemezzel jelentkezik a The Moog

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A hazai indie – gitárpop egyik legrégebbi képviselője,  a The Moog zenekar Seasons In The Underground címmel jelentette meg legújabb nagylemezét.

A tizenegy dalt tartalmazó új anyagot ezúttal is Seattle-ben, a London Bridge Studios-ban rögzítették. A produceri munkát az 1971-73 közötti klasszkius David Bowie-lemezek mellől ismert Ken Scott végezte.

Az előző albumoktól eltérően, a Seasons In The Undergroundon a zenekar frontembere mellett ezúttal külső szerzők is közreműködtek: az I Can’t Wait Tonyo, valamint a kaliforniai MuSick Recordings főnöke, Art Bourasseau és a kiadó másik művésze, Evan Foster szerzeménye.

Említést érdemel továbbá a Highway, Dorozsmai Gergő dala, melynek külön érdekessége, hogy azt albumon a szerző előadásában hallhatjuk.

Március elején – az eddigi három turné és két lemezfelvétel után – a szokásosnál hosszabb időre újra Amerikába, azon belül is Los Angelesbe helyezi át székhelyét a zenekar.

A The Moog utolsó budapesti fellépése február 25-én lesz az Akváriumban.

A lemezbemutató koncerten szintén új anyagát mutatja be a Zombie Girlfriend és az Amber Smith is.

A harmadik The Moog lemez, a Seasons In The Underground először a koncert napján, a helyszínen lesz kapható.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet