Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kétségtelenül, egy új év kezdeténél nem is lehetne nyomósabb okod arra, hogy változtass a kinézeteden. Kezdd például a frizuráddal! Mi most is a segítségedre leszünk.

Az alábbiakban a 2014-es év legmenőbb hajvágásait gyűjtöttük össze, hogy idén is a legjobb formád hozhasd. Vágjunk bele!

1. Pixie frizura – a 2013-as év egyik legdivatosabb hajvágása, a pixie frizura, idén is hódít. A rövidre szedett tincsek amellett, hogy nőiesek és szexik, pajkos külsőt és fiatalos vonásokat kölcsönöznek.

moder-frizu2

2. Bob frizura – az utóbbi pár évben még a csapon is a bob folyt. Ez 2014-ben sem lesz másként. Annyi különbséggel, hogy idén a hagyományos mellett a hullámosan viselt és a göndör is népszerű. A bob mellett szól az is, hogy kényelmes és fiatalos, továbbá jól mutat az egyenesre vagy a menedékesre nyírt frufruval is.

moder-frizu3

3. Hosszú bob – ha megmaradnál a középhosszú és hosszú haj között, ez a frizura lesz számodra az ideális. Nagyon alkalmazkodó fazonról van szó, hisz egyformán divatos, ha hullámokban szárítod vagy kivasalod, így bármilyen alkalommal könnyen faraghatsz belőle menő frizurát.

moder-frizu4

4. Fele hosszú, fele rövid – egyike a legextrémebb hajviseleteknek, mely még 2013-ban felütötte a fejét, és egyre több hódolót szerzett már magának. Egy biztos: ez a frizura nem akárkihez passzol! De ha elég merész vagy és bevállalós, kipróbálhatod. Elvégre csak nyersz vele, hiszen kizárólag a hosszúra hagyott tincseidről kell naponta gondoskodnod.

moder-frizu5

5. Nagyra szabott hullámok – habár manapság egyre többen váltanak rövid fazonra, sokan mégis a hosszú tincsekkel érzik magukat elemükben. De jó, hisz 2014-ben a romantikus, lágyan hullámos frizura a menő!

moder-frizu6

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!