Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A különböző hajfonatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Egy érdekesen befont haj az egyéniség éke lehet, korosztálytól függetlenül szinte bárki viselheti. A régi hármasfonással ellentétben egyre bonyolultabb technikák látnak napvilágot. Tartsunk lépést a változó és folyton megújuló fonott hajtrendekkel.

5-tincs

Az alábbi fonás igencsak mutatós. Ha valakinek dús, egészséges hosszú haja van, mindenképp próbálja ki, hiszen mindenki a csodájára fog járni. Hordhatjuk egy átlagos munkanapon, de különlegesebb alkalmakra is tökéletes.

Szükségünk lesz egy hajkefére, hajgumira és csatra.

1. Első lépésként fésüljük ki alaposan a hajat, majd egyik oldalra téve, válasszuk 5 körülbelül egyforma tincsre.

2. Ha követjük a videón látható kéztartást, és fonási menetet, akkor nehézségek nélkül meg tudjuk alkotni a különleges hajfonatot.

Ezt már láttad? Így készíthetünk 5 perc alatt csodaszép vízesés fonást – VIDEÓ

3. Két-három alkalom, és a videó nélkül is könnyedén menni fog. Ha elértünk a hajfonat végére, kössük be a gumival, kicsit huzigáljuk meg, hogy legyen lazább, majd, ha akadnak rakoncátlan tincsek, azokat csatoljuk le.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!