Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A télnek megvan a szépsége, akárcsak a téli divatnak, amely megengedi, hogy sokkal komplexebb öltözködést vállaljunk be és ezzel kipróbálhassuk esztétikai érzékeinket. Télen mindenképpen elő kell vegyük divatérzékünket, hogy kellőképpen hódítani tudjunk és hogy megmutathassuk nőiességünket.

A Twice.hu segít ebben és hét olyan tippet javasol, amelyet jó betartani a 2010-2011-es év téli szezonjában.

Tipp 1: Fő a minőség

Télen a mínusz alatti fokoktól véd a ruha, de ne feledd, nem szabad árengedményt adnod a minőségben. És amikor a minőségről beszélek, akkor egy téli ruha két legfontosabb eleméről beszélek: különleges szabás és kényelem. Ezért nem szabad bármilyen ruhát megvásárolnod. Válassz olyan ruhát, amelynek különleges a szabása, precíz részletekkel van kidolgozva. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a ruha legyen vízhatlan, és megengedje, hogy vastag ruhát is felvehess alája. A szakértők szerint a téli ruhának szélesebbnek kell lennie, hogy az alatta és közte lévő rész között egy védő-légburok képződhessen.

Burberry Miss Sixty

Tipp 2: Kombináció

Télen, mint már bizonyára mindannyian tapasztaltátok, a legnagyobb probléma, hogy vastagon öltözünk, ez még nem lenne gond, de amint bemegyünk egy melegebb helységbe, ahol nem vetjük le a felső kabátunkat, azonnal elkezdünk izzadni. Hogy mi lenne erre a megoldás? Vásárolj három kardigánt és három mellényt, különböző formájút, színűt és vastagságút és máris kezdheted ezek kombinációját. Ha meleged van bármikor leveheted a mellényt vagy kardigánt, így komfortos maradhatsz úgy kint, mint bent. A szakértők szerint ezek a ruhadarabok sokkal jobban védenek a hideg ellen, mint egyetlen vastag pulóver.

Calvin Klein Michael Kors

Tipp 3: Ne hagyd el a szoknyát és a ruhát

Megfigyeltük, hogy sok nő elhagyja a hosszú ruhát és a szoknyát télen, sőt legtöbben úgy gondolják nem kényelmes és nem illik a téli évszakhoz. Nagy hiba! A hosszú ruhák és a szoknyák sokkal kényelmesebbek lehetnek, mint a nadrágok, ha megfelelően vastag harisnyát viselsz velük, amelyek megvédnek a hidegtől. Sőt, idén a háromnegyedes zokni a divat, valamint a térdig érő csizma, amely szintén vég a hidegtől. Idén télen a kötött ruhák divatosak, de a bársonyból vagy csipkéből készült virághímes ruha is divatos.

Rag & Bone Tory Burch

Tipp 4: Hordj magascsípőjű szoknyát vagy nadrágot

Ha nyáron az alacsony csípőjű szoknya vagy nadrág a divat, télen a dolgok felcserélődnek. Ne gondold egy percig sem, hogy a -7 fokban hordott, rövid kabát és az alacsony csípőjű nadrág, amely láttatni engedi a köldököd szexis lehet. Épp ellenkezőleg, inkább tűnsz majd benne felelőtlennek. Viselj ehelyett nadrágot magassarkúval vagy bundázott csizmát, elképesztően szexis lehetsz.

BCBGMAXAZRIA Marc by Marc Jacobs

Tipp 5: Takard a bokád csizmával vagy magas szárú cipővel

-7 fokban és 1 méteres hóban vékony cipőt vagy magassarkú cipőt viselni esztelenség lenne. Igen, a társadalom törvényeket diktál, és a társadalom azt mondja, hogy télen védnünk kell magunkat a hidegtől. Inkább a lábbeli viselésében légy eredeti. Idén télen rengeteg opció közül választhatsz: A  magas szárú Ugg cipőtől egészen a magas szárú csizmákig, lovagló csizmákig, legyenek ezek magas sarkúak vagy sem. Ha pedig úgy gondolod, hogy irodai környezeten mindenképpen a szolid cipő illik, ellent kell mondanunk neked. Az elegáns bokacsizma, vékony sarokkal, vagy egy klasszikus csizma viselése mindenképpen sikeresen viselhető irodai környezetben.

Nanette Lepore Ralph Lauren

Tipp 6: Ne hanyagold a színeket

Igen, idén télen a fekete a divat, a fehérrel és a szürkével együtt. Ez azonban nem elég ok arra, hogy elhagyd a színeket. A fekete színek mellé színfoltokat rakhatsz, vagy színes kiegészítőkkel dobhatod fel öltözetedet. Ruhatáradban mindenképpen legyen 3-4 olyan ruhadarab, ami a téli divat színeit erősíti: mályvaszínű, kobalt kék, smaragd zöld, piros, sárga.

Diane von Furstenberg Robert Rodriguez


Tipp 7: Használd a bolyhos kiegészítőket

Bármilyen bolyhos kiegészítőt vásárolnál, biztos és tartós befektetésnek bizonyul majd. Egyre figyelj, jó minőségű terméket vásárolj. Vásárolhatsz szőrmét a kasmírhez vagy a vastag kötött ruhadarabokhoz. A szőrme szinte minden kiegészítőn megtalálható legyen az táska, kesztyű, sapka vagy sál. Ha állatbarát vagy és miért ne lennél, válasz műszőrmét.

Halston Michael Kors

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!