Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokan úgy gondolják, hogy egy nehéz szakítást csak úgy lehet túlélni, ha gyorsan beleugranak egy másik kapcsolatba, hiszen a szerelem mindenre gyógyír. Azonban, van amikor az ember még nem áll készen, éppen ezért jó, ha egy kicsit regenerálódik mielőtt belekezd egy új kapcsolatba.

8 jel, amely arra utal, hogy készen állsz egy új kapcsolatra!

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy készen állsz egy új kapcsolatra!

1. A múlt nem vált ki belőled negatív érzéseket

Amíg az exed, vagy a múlt eseményei negatív érzéseket váltanak ki belőled, addig semmiképp nem állsz készen egy új kapcsolatra. Melegség tölt el, ha eszedbe jut egy múltbéli esemény? Nyugalom, és béke áraszt el, ha az exedre gondolsz? Azt jelenti, hogy sikerült feldolgoznod a múlt kellemetlen eseményeit, a helyére kerültek benned a dolgok, és nyugodtan belekezdhetsz egy új kapcsolatba.

2. Nem rettegsz a magányosságtól

Ha úgy gondolod, hogy csak akkor tudsz boldog lenni, ha van mindig melletted valaki, akkor meg kell tanulnod egyedül is jól érezni magad. A boldogságod nem függhet másoktól! Töltsd meg az életed olyan dolgokkal, amelyek boldoggá tesznek.

3. Megvan a saját baráti köröd, és van hobbid

Ne hidd azt, hogy a boldogságod az életben egy másik embertől függ. Legyen hobbid, amire szívesen áldozol időt, és feltöltődsz tőle pozitív energiával. És legyenek barátaid, akikkel meg tudod osztani a problémáid, örömeid. A szakítás után is megmaradnak a barátok az életedben, de ha folyton a pasid barátaival lógtál, akkor most nagy az esélye, hogy magányos leszel.

4. Készen állsz arra, hogy szeretetet adj, és kapj

Az egyedülálló embereknek nagyobb a szeretetigényük, mint azoknak, akik párkapcsolatban élnek. Ha úgy érzed, hogy már nem csak szomjazol a szeretetre, ölelésre, odafigyelésre, hanem képes vagy te is viszonozni ezeket az érzéseket, akkor nyugodtan belekezdhetsz egy új kapcsolatba.

5. Nyugodtan találkozol az exed új partnerével

Nem érzel féltékenységet, nem kap el a dühroham, higgadt tudsz maradni akkor is, ha az exed új partnerével találkozol, akkor ez azt jelenti, hogy már készen állsz te is egy új párkapcsolat létesítésére.

6. Készen állsz egy randira

A gondolat, hogy egy idegennel találkozz, és önmagadról őszintén beszélj neki, egyáltalán nem riaszt. A szakítás után el kell teljen egy kis idő, hogy újra késztetést érezz arra, hogy megnyílj egy idegen számára, de légy türelmes, ne erőltesd a randizást.

7. Nyugodtan tudsz “nem”-et mondani

Ha nem keltette fel az érdeklődésed az új partnered, akkor nyugodtan “nem”-et tudsz mondani neki. Nem akarsz bármi áron egy új kapcsolatba kezdeni, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Ha egy kapcsolatnak úgy érzed, hogy nincs jövője és nyugodtan “nem”-et tudsz mondani rá, akkor végtére készen állsz az új szerelemre. Ez azt jelenti, hogy eléggé stabil a lelkivilágod ahhoz, hogy egyedül is boldogulj egy darabig az életben.

8. Hajlandó vagy a kompromisszumokra

Készen állsz arról, hogy lemondj a rossz szokásaidról az új partnered kedvéért. Belátod, hogy sokkal boldogabb és egészségesebb leszel, ha lemondasz például a cigarettáról a nemdohányzó partnered kedvéért. Sőt, nyitott vagy olyan új dolgok kipróbálására is, mint a futás.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!