Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egyedülálló nőként egészen biztosan többször eszedbe jut, hogy te már úgysem találsz rá az igaz szerelemre, és éppen ezért próbálsz egy teljesen önálló független életet kialakítani. Azonban a kedvességet még ne iktasd ki az énedből, mert az mindig jó, ha van!

Az alábbi 8 tanácsot jó, ha megfogadod!

1. Az élet változik!

Még, ha most épp nincs is melletted senki, ez még nem jelenti azt, hogy ez örökké így lesz. Az élet állandóan változik, és sosem tudhatod előre, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Soha ne add fel a reményt!

2. A legjobb úton vagy!

Ne engedd, hogy bárki is elszomorítson a negatív véleménye által. Tudd, hogy az életben minden a megfelelő pillanatban érkezik el hozzád, ahol most vagy, az a lehető legjobb út. Ne engedd, hogy a nehézségek elvegyék a kedved, élj teljes életet egyedül is!

3. Ez a helyzet már ismerős!

Egészen biztosan nem először vagy egyedül az életben. Máskor is meg tudtad csinálni, fel tudtál állni a nehéz helyzetből, most sem kell mást csinálj, minthogy bízz saját magadban. Minden nehézség erősebbé és tapasztaltabbá tesz.

4. Egyetlen emberre van szükséged!

Ne felejtsd, egyetlen személy van, akire vársz, aki kiegészít, szeret, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Soha ne menj bele egy nem megfelelő kapcsolatba csak azért, hogy ne legyél egyedül. Nyugodj meg, és rá fogsz találni arra, aki a társad lesz egy életen át!

5. Ne siránkozz!

A panaszkodás és a siránkozás semmire sem vezet, ha rosszkedvű és kilátástalan vagy, csak elriasztod magad mellől az embereket. Ne mindig csak a kudarcaidra figyelj, vedd számba az élet nyújtotta gyönyörűséget is.

6. Nem kell boldogtalan légy!

A kezedben van a választás lehetősége: válaszd a boldogságot! Hidd el, hogy minden jól alakul, másképp csupán negatív dolgokat és embereket fogsz bevonzani az életedbe.

7. Próbálkozz, keress!

Sokkal könnyebb persze feladni, és ölbetett kézzel várni, de, ha kinyitod a szíved, nagyobb az esélye, hogy találkozz az igazival. Bújj ki a csigaházból és élj!

8. Ott vagy, ahol lenned kell!

Nehéz elfogadni, de hidd el, hogy minden okkal történik az életben. Sokat tanultál már eddig is, a hibák és a nehézségek árán lettél azzá, aki most vagy. Légy hálás minden megélt pillanatért!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!