Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Harmóniára és jólétre vágysz? Szerezz be legalább egy macskát!

Azok az emberek, akik imádják a macskákat, sokkal sikeresebbek és boldogabbak, mint azok, akik ki nem állhatják őket. Úgy tartják, a macskák nem csak azért dörgölőznek a lábunkhoz, mert éhesek, vagy szeretnének valamit, hanem mindeközben részesülhetünk az ők mágikus energiájukból is.

Aki imádja a macskákat, biztosan érezte már, hogy simogatás közben az összes negatív blokk felszabadul, és valósággal feltelik energiával. A macska egy csodálatos ajándék, védelmet biztosít a negatív energiák ellen a háznak, és az ottlakók számára.

Ennek a csodálatos állatnak egy igen különleges bioenergetikai rendszere van, hálásak lehetünk érte, hogy általa mi is részesülhetünk a pozitív rezgésekből. A macska különleges bioenergiája által harmonizálja az otthonunk rezonanciáját, korrigálja az esetleges negatív energiákat, és nem csak saját magát, de gazdáját is képes meggyógyítani.

Fejfájás vagy valamilyen betegség esetén a macska mindig a problémás helyre fekszik, így enyhíti a fájdalmat, csökkenti a stresszt, és hatására hamarabb beindul a gyógyulási folyamat.

Úgy tartják, a nőstény macskák az idegrendszeri betegségekre, a feszültségre, stresszre, szorongásra, belső szervi megbetegedések esetén hatásosabbak, míg a kandúrok inkább inkább spondilózis, ízületi- és izomproblémák esetén jobb gyógyítók.

A macska könnyen megérzi a bajt, de érzékenyen reagál a diszharmóniára, a betegségekre. Ha macskád nyugodt, sokat alszik, akkor nem kell aggódnod, viszont, ha izgatott, állandóan feszült, nem kapja a helyét, akkor azt jelenti, hogy valami nem működik jól a környezetében.

A macskák megérzik a negatív energiákat, a szellemek jelenlétét, és mindent megtesznek azért, hogy helyreállítsák a rendet. Ha a macska nagyon feszülten figyel egy pontot, ahol látszólag nincs semmi, akkor azt jelenti, hogy idegen, negatív energiákat érzékel.

Vannak akik, ki nem állhatják a macskákat, valósággal irtóznak tőlük, úgy tartják az ilyen személyekről, hogy a karmájuk nincsen rendben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!