Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy nehéz elkészíteni az alábbi frizurát, ajánlatos megpróbálni, hiszen nagyon mutatós, és éppen aktuális Valentin napra. Az alábbi videóból megtudhatjuk, hogyan készíthető el szinte mérnöki pontossággal a szívhaj. Lepjük meg párunkat vele, de akár csöpp lányunknak is nagy sikere lehet egy ilyen hajkoronával az óvodában.

hajfonas2

Egy kis kézügyességgel, kreativitással és sok-sok szeretettel könnyen elkészíthetjük ezt a különleges frizurát. Kövessük a videót, és egészen biztosan meg tudjuk alkotni.

1. Első lépésként fésüljük ki simára a hajat, majd egészen pontosan középen válasszuk ketté a homloktól egészen a tarkóig.

2. Olyan fésűt válasszunk, hogy vékony, hegyes legyen a nyele, hiszen ez az elválasztásnál is hasznosabb, és a következő lépést is megkönnyíti. Rajzoljunk a fésű nyelével egy fél szívet az egyik elválasztott részbe, Ideiglenesen csatoljuk le ezt a hajrészt, majd ugyanezt csináljuk meg a másik oldalt is.

3. Majd kezdjük el a fonást, követve a videót. Nem bonyolult, de jobb, ha az első alkalommal követjük az utasításokat.

4. Amikor mindkét oldallal készen vagyunk, egy gumival vagy masnival kössük össze, és kész is.

Ajánlatos a hajat egy kicsit megvizezni fonás előtt, főleg, ha lágy szálú, így könnyebb lesz vele bánni, nem csúszik ki a kezünkből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!