KezdőlapÉletmódDivat2023-as trendek: stílusos női félcipők

2023-as trendek: stílusos női félcipők

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kíváncsi vagy, milyen cipők lesznek divatosak 2023-ban? Az Instagramon már érezhetjük az ismert influenszerek által népszerűsített friss trendek szelét. Több ezer stílust néztünk meg, amelyekben folyamatosan szerepelt ez a három típus, eláruljuk, hogy az egyik a loafer cipő.

Ezek a modellek idén bizony nem hiányozhatnak a ruhatáradból. De vajon mik ezek?

A balerinák új életre kelnek 2023-ban

Már leírtad a régi balerinádat? Ez bizony nagy hiba. Valószínűleg emlékszel, milyen kényelmesek és sokoldalúak az ilyen jellegű cipellők. Ráadásul a balerinák ebben a szezonban teljes erőbedobással térnek vissza Miu Miunak és a The Rownak köszönhetően.

2023-ban minden olyan nő vágyálmának áhított tárgyává válnak, aki értékeli az elegáns megjelenést és a mindennapi szabadságot. Mindenekelőtt a bájos, csíkos balerinákra vagy a szatén és bársonyszövetből készült modellekre figyelj, amelyek uralni fogják a következő hónapok trendjeit. A tavaszi-nyári szezonban a tervezők főként a cipők klasszikus formájára összpontosítanak.

A legfontosabb a lapos talp és a puha textúra tematikája. A hír nyilván a színeket is érinti. A klasszikus pasztell rózsaszín és bézs mellett a lime, a zöld és az indigó telített árnyalatai is divatosak lesznek. Az egyenesen a balett termekből származó lekerekített modelleket a jellegzetes, négyzetes orrú balettcipők váltják.

Loafer cipők, amelyek újra meghódítják a trendeket

2023-ban egy meglehetősen erős trend lesz porondon, amelyet egyértelműen a retró divat visszatérése koordinál. A loafer cipő már jó ideje az éves trendek állandó eleme, amelyről bátran mondhatjuk, hogy időtálló és ikonikus.

Az idei szezonban a motoros stílus növekvő népszerűsége miatt érdemes az agresszívabb megjelenésű modellek mellett dönteni. Platformos talp, csatok és fémes díszítések – ezekre az elemekre különös figyelmet kell fordítani. A mokaszint továbbra is teljes könnyedséggel tudjuk viselni, hiszen farmerrel, midi ruhákkal és miniszoknyával is tökéletes stilizációt teremt.

Retró tornacipő

Jó, ha tudod, hogy minden önmagát tisztelő trendalakító New Balance 550-et és adidas Sambát visel! A 2023-as trendek között szerepel tehát valami a maximális kényelem kedvelőinek is.

A lábbelik vitathatatlan sztárja a retró hangulatú tornacipők köre, amelyek a sztárok szívét, lásd például Bella Hadid és Hailey Bieber, már jócskán meghódította. És ahogy már említettük, a következő hónapok legdivatosabb sportcipőinek élén a New Balance 550 és az adidas Samba áll majd. Nemcsak sportruhákhoz, farmerekhez, hanem redős szoknyákhoz és pulóverruhákhoz is hordhatjuk.

Amúgy pedig nem árt, ha tudod, hogy a kifutók legnépszerűbb cipői között a már felsorolt modelleken kívül megtalálhatók a western csizmák, a bohó stílusú gladiátorok, a platform flip-flopok és a fényes magassarkú modellek is. Nézz szét a CCC széles árukészlettel rendelkező kollekcióiban, és találd meg te is a kedvenc cipellőd az idei évre! Mindegy, hogy az online vagy a személyes vásárlás híve vagy, mert az üzletlánc mindkét alternatíva esetén örömmel támogat a beszerzési procedúrád terén!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet