Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A nők szinte bármire képesek annak érdekében, hogy csodálatos, és különleges frizurájuk legyen. Akár hajnali hatkor is felkelnek azért, hogy az irodában egy legújabb, legszuperebb divattal villoghassanak. Valljuk be, a reggeli készülődés nem egy ötperces művelet, de megéri.

meno-frizura

Ezzel a frizurával igazán sok dicséretet bezsebelhetsz majd. Ha nem szeretnéd hajsütő vassal égetni a hajad, és a dauer sem a kedvenced, most mutatunk egy nagyon jó módszert. Próbáld ki, és könnyen, természetes, laza hullámokat varázsolhatsz a hajadba.

Csupán egy gumis hajpántra lesz szükséged, és egy kevés hajfixálóra. Először fújd be a hajad a spray-el, majd tedd a fejedre a pántot. Ezután tincsenként tekerd rá a hajad a videón látott módon.

Amennyire csak tudod, szorosan tekerd, így sokkal szebb hullámok keletkeznek. Maradj így egy éjszakán keresztül, majd reggel vedd le róla a hajpántot, és lazán fésüld ki a hullámos tincseket.