Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A rövid haj nagyon népszerű, főként nyári időszakban. De hogy miért, azt nemsokára eláruljuk.

rovid-haj2013

Már köztudott, hogy a rövid haj amellett, hogy modern és divatos, vonzó és sokatmondó. A legtöbb rövidre vágott hajat egyszerű kezelni és gondozni, csupán néhány percre van szükséged ahhoz, hogy formában tartsd. Az is előnyére szolgál, hogy nem igényel különleges hajformáló szereket, önmagában is tökéletes!

Három laza nyári frizura – Videó

Több nő vacillál azon, vágassa-e le vagy sem hosszú haját, mert tart attól, hogy a rövid nem fog jól állni neki. Ebben próbálunk meg segítséget nyújtani, a megfelelő stílus kiválasztása érdekében. ÉS még valami: sose aggódj amiatt, hogy túlságosan rövid lesz (vagy lett) a hajad! A „pixie” frizura nagyon sikkes és szexi, és kiválóan passzol a szív alakú archoz, nem beszélve arról, hogy fiatalít.

rovid-haj2

A rövid kategóriába tartozik a bob frizura is, amely szintén nagyon kedvelt. A bob pedig az egyik legszínesebb és legrugalmasabb frizuratípus, így könnyen személyre szabhatod, és rátalálhatsz benne az ideális hajviseletre. Legyen a klasszikus vagy éppen a frufrus változat, valamennyit egyszerű kezelni és formázni, szóval elégedett lehetsz vele!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!